Meteen naar de inhoud

Aangeboden, Gevraagd, Woningen, Huizen, en Kamers te Huur te Koop

Zoek je ook een woning?

De woningzoekers.net website wordt gebouwd dus is nu nog “leeg”. Er zullen nog veel veranderingen en toevoegingen in de komende weken op de site plaatsvinden. Je mag nu al je gratis woningzoekers advertentie plaatsen, die begint dan tenminste meteen te werken met het zoeken naar een woning voor je. Met je woningzoekers.net advertentie geef je aan waar, en wat voor woning je zoekt. Zie het als een inschrijving bij een woningbouwvereniging waar je eeuwig blijft hopen dat ooit een woning aan je wordt toegewezen. Op woningzoekers.net gaat je woningzoeker direct werken en kan je aanbiedingen voor woonruimte van particulieren, woningbouwverenigingen, makelaars etc. verwachten. In ieder geval zal de response tijd op je gratis woningzoeker advertentie aanzienlijk korter zijn dan je inschrijving bij de woningbouwvereniging. Plaats je gratis woningzoeker, hier.

Verhuur, verkoop, ruil, woningen en ander onroerend goed.

De woningzoekers.net website wordt gebouwd dus is nu nog “leeg”. Er zullen nog veel veranderingen en toevoegingen in de komende weken op de site plaatsvinden. De bedoeling van woningzoekers.net is dat er een betere verhouding gecreëerd wordt tussen “vraag” en “aanbod” en dat particuliere eigenaars en professionele dienstverleners dichter bij elkaar raken en hen bereiken die onroerend goed producten eigenlijk direct benodigen. Ben je particulier, woningbouwvereniging, makelaar, makelaar-taxateur, bedrijfsmakelaar, notaris, hypotheekverstrekker, of verzekeraar, plaats je onroerend goed objecten dan nu al op woningzoekers.net. De site is nog niet compleet, of ideaal, maar een het is belangrijk dat er een begin gemaakt wordt. Lees ook, hieronder, hoe onroerend goed, en het vermarkten daarvan, zich verder zal ontwikkelen. Plaats je objecten hier. Wanneer je een groter aantal objecten wilt plaatsen, kunnen wij dit gratis voor je doen.

  • Voor woningzoekers

wonen woonzoekers net woningen nederlandDe positie van de woningzoeker in Nederland: De positie van de woningzoeker in Nederland is als ronduit rampzalig te definiëren. Huur- en koopwoningen die voor veel mensen onbetaalbaar zijn geworden, jarenlange wachtlijsten voor een huurwoning, Nederland heeft een groot tekort aan huizen. Er is momenteel een tekort van zo'n 331.000 woningen in Nederland doordat de woningbouw inzakte door de kredietcrisis en later zelfs stillag door de stikstof en pfas- discussie. Men legt de bouw gewoon stil terwijl men discussieert over nieuw toe te passen regels. De woningtekorten zullen blijven stijgen door toegenomen migratie en de vele jongeren die nu eindelijk hun eigen onderkomen willen creëren. Om het verhuren van sociale woningen te "vergemakkelijken" worden verhuurders van sociale huurwoningen met een verhuurdersheffing belast. Sinds de introductie van de verhuurdersheffing worden er steeds minder (sociale) huurwoningen door woningbouwverenigingen of corporaties, gebouwd. Nu wordt er slechts hoofdzakelijk in het "dure" segment van de woningbouw geïnvesteerd. Men mag geen bestaande woning delen en mensen worden, als zij dat wel doen, op hun uitkering gekort. Het proces van bouwen wordt gigantisch beïnvloed door eindeloze procedures en tot er eindelijk een vergunning is afgegeven kan vaak wel 10 jaar liggen. De bouw van huizen zou ook veel verder geautomatiseerd, of fabrieksmatig, moeten plaatsvinden. De bouw op zich is langzaam. Er zou een betere doorstroming moeten zijn onder de bestaande woningen, op leeftijds- en/of financiële (inkomsten) gronden, waardoor anderen nu eens in aanmerking voor een huis zouden kunnen komen. Vaak zijn eenvoudige aanpassingen aan onze regels, zie boven, al voldoende om een positieve bijdrage aan een verbeterde woningsituatie te bereiken. Men praat over het bouwen van meer dan een miljoen woningen, maar niemand weet waar en hoe. De politiek wekt vaak de indruk aan het publiek door over iets te praten en te suggereren dat het ook wel zal gebeuren. Maar er gebeurt niets. Ondertussen wacht de woningzoeker.

En de woningzoeker? De woningzoeker wacht, wacht tot hij of zij misschien een keer aan de beurt komt, maar ziet steeds meer concurrentie op zijn weg komen. Wanneer vier op de tien jongeren overweegt te emigreren vanwege het woningtekort dan is er iets ernstigs aan de hand en moeten wij oppassen niet een omvangrijke basis aan talent definitief naar het buitenland te zien vertrekken.

Woningzoekers.net stelt woningzoekers in staat een gratis advertentie te plaatsen waarin zij hun woningwensen verklaren. Huiseigenaren, makelaars, etc. plaatsen hun objecten op woningzoekers.net te koop, te huur of te ruil en beide partijen kunnen op elkaars advertenties via een online briefje, whatsapp, telefonisch, etc. reageren. Langer wachten op een reactie via een advertentie op woningzoekers.net, dan bij een woningbouwvereniging op een woning, kan haast niet. Dus, niet geschoten is altijd mis, plaats die gratis advertentie!

Hier kan de particulier, woningbouwvereniging/corporatie, makelaar, commerciële woningbeleggers etc. onroerend goed aanbieden zoals vrije-sector en sociale woningen, appartementen, flats en studio's, (studenten)kamers, woningen, percelen en grondstukken, parkeerplaatsen en garages, vakantiewoningen, bedrijfsruimte, woningen met bedrijfsruimte, woonboten, etc. in binnen- en buitenland. Buitenland, omdat steeds meer mensen overwegen zich te vestigen in het buitenland of zich daar een tweede huis etc. aanschaft.

De vastgoedmarkt is oververhit en tot stilstand gekomen nu er eigenlijk geen onroerend goed meer beschikbaar is. De eigenlijke huiseigenaar is waarschijnlijk nog in de beste positie, indien hij zijn onroerend wil verkopen kan hij dit nu tegen de hoogste prijs. Maar wat kan hij daarna? Sociale en commerciële vastgoedaanbieders zullen onder de toenemende druk van de markt hun rol moeten veranderen en hun (marketing) strategieën moeten aanpassen, hoe vreemd dat misschien ook mag klinken voor, bijvoorbeeld, sociale woninginstellingen. De druk van de markt zou anders wel eens heel groot voor hen, in negatieve zin, kunnen uitwerken. Aan de andere kant liggen daarom voor hen die zich op tijd aanpassen aan de laatste marktomstandigheden (oververhit, geen of nauwelijks nieuw aanbod, nieuwe regels, etc.) en bereid zijn nieuwe (marketing) technologieën, maar ook hun bedrijfsvoering, toe- en aan te passen, toch weer zeer goede kansen. De levensduur van het momentele zakelijk concept van de makelaar is afzienbaar en indien de makelaar deze niet aanpast, ziet de toekomst er beperkt voor hem of haar uit. Er zijn een paar zeer interessante ontwikkelingen in nieuwe zakelijke concepten in de makelaardij momenteel gaande in de US. Het is een kwestie van tijd en dan zijn die concepten ook hier, dus bereid je voor.

De negatieve teneur die zich recent mocht ontwikkelen waar men in allerlei vormen van opbiedingen voor een woning moest invechten moet weer, ook door de branche, gecorrigeerd worden. Ook de commerciële vastgoed professioneel moet zijn verantwoording ten aanzien van zijn markt inzien en zich sociaal opstellen. Dit kan ook positief voor hem of haar uitwerken doordat hierdoor een betere verhouding met de klant ontstaat en er ander verdienmodel mogelijk is voor die makelaar en niet alleen maar die eenmalige courtage als inkomstenbron. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan door zich daadwerkelijk in te zetten in de verdeling van het beschikbare vastgoed.

De makelaar zou niet meer mogen denken in termen van die eenmalige transactie, maar dient aan de lange termijn te werken. Creëer weer relaties met klanten die dan ook bereid zullen zijn daarvoor je financieel te waarderen in plaats van die eenmalige magere courtage. Wordt veel meer de relatiemanager, zoals de hypotheek- en verzekering verstrekkers dit al veel beter doen en dicht bij klant blijven, ook na de deal. Wordt service gericht, ook na de deal.

Maak een begin met je nieuwe strategie en plaats je objecten op deze site zodat men een veel beter inzicht, en overzicht, gaat krijgen van vraag en aanbod en meer mensen een kans gaan krijgen toch een onderkomen te vinden, gewoon omdat wij dan beter verdelen.

Woningen Gezocht & Aangeboden

 
Te huur of Delen/gedeeld
 
gezocht
 
URGENT!
 
A
Kamer omgeving Concertgebouw Amsterdam gezocht
Te huur, Delen/gedeeld
 
gezocht
 
 
Locatie/omgeving:
Marnixstraat 250, Amsterdam, Noord-Holland , Netherlands
Ik zoek een kamer omgeving Concertgebouw Amsterdam. Het liefst een kamer en een slaapkamer met eigen badkamer/douche/toilet, TV aansluting, Internet en kleine berging voor fiets.
Budget huur/maand:
€400,00
Geplaatst door:
Particulier
: 
 
Te koop
 
gezocht
 
URGENT!
GEZOCHT - Te koop gezocht woning, boerenwoning,...
Te koop
 
gezocht
 
 
Locatie/omgeving:
Waling Dykstrastrjitte 13, Holwerd, Friesland , Netherlands
Te koop gezocht woning in Friesland (Groningen mag ook), Dokkum omgeving, Holwerd zoeken wij een authentieke woning in een dorp of buiten de bebouwde kom het liefst vrijstaand met vrij uitz […]
Geplaatst door:
Particulier
: 
 
Te huur
 
gezocht
 
A+
Huurwoning te huur gezocht omgeving Voorhout
Te huur
 
gezocht
 
 
Locatie/omgeving:
Friezenhorst 6, Voorhout, Zuid-Holland , Netherlands
Hi, Ik ben samen met mijn vriend ben ik op zoek naar een huurwoning met max 3 kamers. Max 1000 euro aan huurprijs. Zie verder de specificatie waar ik ook nog flexibel in ben
Budget huur/maand:
€1.000,00
Geplaatst door:
Particulier
: 
 
Te huur
 
gezocht
 
URGENT!
 
C
Eensgezinswoning in Waals Gewest, gezocht.
Te huur
 
gezocht
 
 
Locatie/omgeving:
Blieberg, Waals Gewest , Belgium
Wij zoeken per direct huis met 3 slaapkamers, badkamer (douche), separaat toilet, voor- en achtertuin. Wij zijn een gezin bestaande uit 3 personen, 2 volwassenen, 1 kind (12),
Budget huur/maand:
€500,00
Geplaatst door:
Particulier
: 
Actief sinds:
: 
 
Te huur
 
gezocht
Vakantiehuis gezocht
Te huur
 
gezocht
 
 
Locatie/omgeving:
Warffum, Groningen 9989, Netherlands
Wij zoeken een vakantiewoning te huur op Rottumerplaat geschikt voor 4 personen en onze hond welke wij mee willen nemen. Toilet, douche, BBQ, vrije tuin, CV
Budget huur/maand:
€250,00
Geplaatst door:
Particulier
: 
Actief sinds:
: 
 
Te huur
 
gezocht
 
URGENT!
4 kamer appartement te huur gezocht
Te huur
 
gezocht
 
 
Locatie/omgeving:
Schaerweijdelaan 8, Zeist, Utrecht 3702 GJ
Dringend op zoek naar een 3 kamer appartement in Zeist of omgeving
Budget huur/maand:
€500,00
Geplaatst door:
Particulier
: 
Actief sinds:
: 
 
Te koop
 
aangeboden
 
A+++
Ruimte, ruimte en nog eens ruimte in deze zeer ...
Te koop
 
aangeboden
 
 
Locatie/omgeving:
Wezep, Gelderland
Ruimte, ruimte en nog eens ruimte in deze zeer royale vrijstaande woning van 1000 m³ en bijna 300 m² vloeroppervlakte en ruim 200 m² woonoppervlakte! De woning heeft een zeer royale living […]
Geplaatst door:
Makelaar
: 
Actief sinds:
: 
3.002
 
Te huur
 
gezocht
Met spoed op zoek naar een appartement of eenge...
Te huur
 
gezocht
 
 
Locatie/omgeving:
Waterlooplein 662, Amsterdam, Noord-Holland 1011 PG, Netherlands
Ik ben met spoed op zoek naar een appartement of eengezinswoning in Amsterdam. Heeft u iets te huur of kent u iemand die iets te huur heeft? Laat het mij alstublieft weten. Alle aanbod is w […]
Budget huur/maand:
€500,00
Geplaatst door:
Particulier
: 
 
Te koop of Te huur of Ruilen
 
gezocht
Woning voor 4 personen in Almere gezocht
Te koop, Te huur, Ruilen
 
gezocht
 
 
Locatie/omgeving:
Almere, Flevoland , Netherlands
Wij zoeken een ruime woning geschikt voor 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen 10 - 14 jaar. Het liefst een huis met een tuin anders een ruime flat. Berging en parkeerruimte voor het huis.
Budget huur/maand:
€1.000,00
Budget kopen:
€250.000,00
Geplaatst door:
Particulier
: 

Sorry, there were no items that matched your criteria.

Recente Woningzoekers & Aanbiedingen

Ik zoek een kamer omgeving Concertgebouw Amsterdam. Het liefst een kamer en een slaapkamer met eigen badkamer/douche/toilet, TV aansluting, Internet en kleine berging voor fiets.

Te koop gezocht woning in Friesland (Groningen mag ook), Dokkum omgeving, Holwerd zoeken wij een authentieke woning in een dorp of buiten de bebouwde kom het liefst vrijstaand met vrij uitzicht. Ik sluit wat fotos bij als VOORBEELD van wat wij zoe...

Hi, Ik ben samen met mijn vriend ben ik op zoek naar een huurwoning met max 3 kamers. Max 1000 euro aan huurprijs. Zie verder de specificatie waar ik ook nog flexibel in ben

Wij zoeken per direct huis met 3 slaapkamers, badkamer (douche), separaat toilet, voor- en achtertuin. Wij zijn een gezin bestaande uit 3 personen, 2 volwassenen, 1 kind (12),

Wij zoeken een vakantiewoning te huur op Rottumerplaat geschikt voor 4 personen en onze hond welke wij mee willen nemen. Toilet, douche, BBQ, vrije tuin, CV

Dringend op zoek naar een 3 kamer appartement in Zeist of omgeving

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte in deze zeer royale vrijstaande woning van 1000 m³ en bijna 300 m² vloeroppervlakte en ruim 200 m² woonoppervlakte! De woning heeft een zeer royale living met aansluitend een woon-/leefkeuken, 5 slaapkamers (6-7 m...

Ik ben met spoed op zoek naar een appartement of eengezinswoning in Amsterdam. Heeft u iets te huur of kent u iemand die iets te huur heeft? Laat het mij alstublieft weten. Alle aanbod is welkom. Alvast bedankt voor uw reactie !!

Wij zoeken een ruime woning geschikt voor 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen 10 - 14 jaar. Het liefst een huis met een tuin anders een ruime flat. Berging en parkeerruimte voor het huis.

Mobiele versie afsluiten